Heti és kétheti rendszerességgel működnek szakmai műhelyeink. Ezek között néptánc, szablyavívó, gyöngyfűző, bőrműves, kiskézműves szakkörök és az immár 7. éve működő népdalkör is helyet kap.

Navratil Andrea népdaléneklő dúdolója a 2019/20-as évadban 16 alkalommal kéthetente, keddenként valósul meg. A műhely résztvevői az idei évadban az évkör jeles napjaihoz és az emberi élet fordulóihoz kapcsolódó népdalokat tanulnak.

A felnőttek Tóth András és Bognár Ildikó vezetésével tanulják a táncokat. Hétfőnként 17 órától a középhaladók, szerdánként 17 órától a haladók, csütörtökönként szintén 17 órától a kezdők csoportja foglalja el az aulát. Az ifjúsági tánccsoport keddenként Karánsebessy Balázs és Cznikóber Klára vezetésével működik.

Népi gyöngyfűző kör szerdánként 17 órától Bertyné Bogdányi Andrea vezetésével várja a felnőtt és nagyobbacska lány érdeklődőket.

A szablyavívás szakkört a Bajvívó Magyarok Hagyományőrző és Sport Egyesület képviseletében Zsolnai Gábor tartja minden hétfőn 16 órától.

A majd' egy évtizede működőd kis kézműves szakkört alsós gyerekeknek ajánljuk. A műhely résztvevői Csiki Lóránttól tanulhatják meg, hogyan lehet természetes alapanyagokból játékokat és használati tárgyakat készíteni.