A Nemzeti Együttműködési Alap támogatása

2021. január 22. | Mokos Béla

A Nemzeti Együttműködési Alap NEAN-KP-1-2020 kódszámú „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2020” című pályázati kiírására, a Búzaszem Alapítvány által benyújtott Közösségi tér és tornaterem kivitelezésének előkészítése című pályázata 750 000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A Búzaszem tornatermének keleti homlokzat tervrajza
A Búzaszem tornatermének keleti homlokzata

A pályázati kiírás célja szerint a civil szervezetek által gyűjtött és a számviteli beszámolóban feltüntetett adományok értéke után normatív kiegészítés pályázható. A Búzaszem Alapítvány a 2019. évi beszámolójában feltüntetett adományok összege után a pályázaton elnyerhető maximális támogatás igénylésére volt jogosult, melynek a pályázati döntés értelmében sikerült megfelelnünk.

A támogatás kifizetése 100 %-os támogatási előleg formájában történik a szerződéskötést követően, várhatóan a következő egy-két hónapon belül. A támogatást a tornaterem építészeti kiviteli tervének finanszírozására fordítjuk..

A Búzaszem Alapítvány „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2020.” című pályázati projekt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg. A támogatás folyósítója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a támogatási fejezet irányítója a Miniszterelnökség.

emzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.